Vi har et primært krav til vore hvalpekøbere, nemlig at de kan tilbyde hvalpen et kærligt og whippetvenligt hjem.

Vi sælger vore hvalpe som familiehunde, men har du interesse for at udstille, hjælper vi gerne.

Det ligger mig meget på sinde, at de tæver jeg bruger i avl, har jagtinstinkt og god afreaktion. Vi er ikke selv specielt aktive med Lure coursing eller rundbane, men en hvalp herfra kan sagtens deltage i begge dicipliner.

Under hvalpenes opvækst, danner vi os et billede af den enkelte hvalps sind. Sammenholdt med dine ønsker og erfaringer som hvalpekøber, finder vi i fællesskab, når hvalpene er mellem 6 og 7 uger gamle, den hvalp som passer bedst til dig og evt. familie. Ofte vil der være flere hvalpe i kuldet som har de ønskede egenskaber. 

Med mindre andet er aftalt i god tid (omkring fødsel) forventer vi at hvalpen afhentes når den  er 8 uger, eller i weekenden efter. På det tidspunkt er whippethvalpe absolut klar til at flytte i nyt hjem.

 

Vore whippet hvalpe er:

-Stambogsførte i DKK (Dansk Kennel Klub) og overholder DKK's og Myndeklubbens avlsanbefalinger. Vore avlstæver får desuden tjekket deres hjerter.

-Chipmærkede og registrerede i Dansk hunderegister

-Vaccinerede med første basisvaccine og har fået sunhedstjek

-Har fået ormekur flere gange under opvæksten.

-Vi anvender Dansk Kennel Klubs købsaftale

 

Med hvalpen følger:

-Foder til de første dage (Platinum + Taste Of The Wild)

-Halsbånd og snor

-Evt. et lille dækken i de kolde måneder

-Tæppe + legetøj, der lugter af mor og søskende

-Pasningsvejledning

 

 

Vi ser det som en selvfølge, at du altid kan kontakte os, hvis du har brug for råd, eller bare en snak om din hvalp eller voksne whippet.

Hvalpene vokser op som det naturlige midtpunkt i familien og vil gennem opvæksten blive præsenteret for udfordringer svarende til deres alder.

Vi fodrer varieret med 2-3 slags tørfoder, vådfoder og råt kød, så hvalpene bliver præsenteret for varierende proteinkilder.

De vil have prøvet at køre bil nogle gange, have mødt mennesker små og store, unge og gamle, og vi har selvfølgelig påbegyndt renlighedstræning.

 

Del siden