21/10-2020: Tillykke til Lamborghini kuldet

21/10-2020: Tillykke til Lamborghini kuldet

17/10-2020

Vi har haft en dejlig dag på Myndeklubbens udstilling i Aarhus.

Dejligt at det kunne lade sig gøre med en udstilling trods Corona restriktioner og i så i et fantastisk vejr for årstiden.

Tilla fik excellent i mellemklassen, og Daisy blev BIR hvalp med en forrygende kritik.

På udstillingen deltog også Daisys tre søskende, Elton (SL plac.2), Aria (SL plac.4) og Gigi (SL plac.3), alle tre fik fine kritikker. 

Det var så dejligt at se jer alle igen og jeg er så taknemmelig for, at i stiller op.

Daisys kritik:

"Helt bedårende særdeles lovende tævehvalp hvor alt passer sammen. hun er super feminin velkonstrueret og velgående. har et udtryk der kan smelte en sten og elegant stærk hals med smuk nakkebue. lang brystkasse smuk overlinje og perfekte vinkler for alderen. One for the future"

Tillas kritik:

"Herlig type. perfekt størrelse og kønspræg. meget smukt hoved og udtryk. små tynde rosenører. saksebid. korrekt flad skalle. meget elegant hals med smuk nakkebue. herlig overlinje. brystbenet kunne ønskes lidt længere. hun er ganske godt vinklet. kunne ønske lidt længere forbens bevægelser. hun bevæger sig i øvrigt godt."

Dommer var: Charlotte Høier, Danmark

16/10-2020

Vi har haft Becca på ferie i nogle dage, mens hendes familie var på efterårsferie, dagen efter Becca var rejst, fik vi besøg af Aria med familie (Smukke, Annette og Richard). Det blev til nogle hyggelige dage for både to- og firbenede.

De små Oscarvindere blev jo ½ år gamle den 15. så Thor og jeg fik taget lidt opstillingsbilleder af de tre tøser, de udvikler sig så fint

Becca

Daisy

Aria

3/10-2020: Tænk, allerede 2 år. Tillykke til Holberg kuldet

3/10-2020: Tænk, allerede 2 år. Tillykke til Holberg kuldet

01/08-2020

I dag har Thor og jeg været afsted på Myndeklubbens udstilling i Nyborg, med os havde vi Tilla, Daisy og Aria. Det var så dejligt at komme på udstilling igen efter en lang, ufrivillig pause pga. af corona-restriktionerne 

Ud over at skulle udstilles, var det også dagen, hvor Aria endelig kunne få lov til at rejse med sin blivende familie til Sverige. Det har været en lang ventetid for Annette og Richard.

Det blev en rigtig hyggelig dag i selskab med ejere til Galanta whippets og andre myndefolk, flot vejr og fine resultater for de ialt 8 tilmeldte Galanta Whippets. Jeg havde kameraet med, men valgte at hygge istedet for at tage billeder.

Af vores egne hunde var Daisy først i ringen og startede sin udstillingsdebut med et SL og med at blive bedste Babytæve. Tilla fik en excellent og en fin kritik på trods af, at hun af og til haltede i ringen. Herunder resultater for alle Galanta hunde og længere nede på siden kritikker for Daisy og Tilla.

Dommer var Vibeke Ellesøe.

Hanner:

Elton, SL 1 og BIR Baby, Babyklasse hanhund

Tæver:

Daisy, SL 1 , Babyklasse tæve

Gigi, SL 2

Aria, SL 4

Lua, Exc. Mellemklassen,  Plac. 2 CK

Cortina, Exc. Plac. 4

Tilla, Exc.

Ciah, Vg. Åben klasse

 

Daisys kritik:  3 og et halvt måned feminin tæve, af god størrelse, smukt elegant godt proportioneret hoved, velansatte ører, korrekt saksebid, gode store mandel formeder øjne, godt pigmenteret, god ryg linje, vel optrukket bug, vel vinklet bag, god længde af hale, korrekte poter, bevæger let og elegant, med godt drive.

Tillas kritik: Halvandet år feminin tæve, af god størrelse, vel proportioneret hoved, dejlig pigmentring, mørke øjne, korrekt sakse bid, vel ansatte og bårne ører, god længde af hals, fin overlinje, god bryst dybde, vel optrukket bug, godt forbryst, fin vinklet for og bag, vel ansat hale, af god længde, bevæger sig på dagen lidt snævert bag og momentvis haltende, ellers godt.

 

05/07-2020

I dag har der været afholdt Danmarksmesterskaber i lure coursing i Nørresundby og to Galanta Whippets deltog i National klasse, G.W. Summerbird (Vilde) og G.W. Hyacinthe (Lua)

Begge piger klarede sig super flot. Vilde tog en flot 4. plads, men måtte se sig slået af  lillesøster Lua, der gik hele vejen og nu kan kalde sig Dansk mester 2020.

Et kæmpe tillykke begge piger og deres tobenede familie.

22/7-2020: Tillykke med de 4 år

22/7-2020: Tillykke med de 4 år

Tillykke med de 3 år

Tillykke med de 3 år

15/01-2020

15/01-2020

11/01-2020

Traditionen tro, har vi deltaget på Nytårsskuet i DKK kreds 6, som afholdes i Aarhus.

Som altid en hyggelig dag, selv om hallen var stoppet til bristepunktet med mere end 300 tilmeldte hunde.

Vi havde Tilla og Ghini med, Tilla fik Excellent og blev 2.BTK, hun blev slået af mormor Ghini, der blev bedste tæve og senere BIR. 

I store ring gik det også fint for Ghini, hun blev BIG 1, BIS 3 Veteran  og BIS 8 (alle 10 blev placeret)

Dommer var Marianne Birte Baden, Danmark

Tillas Kritik: 11 måneder gammel feminin tæve. Velprop. Velformet hoved med fine ører. Korrekt bid. Fin hals og overlinje. Velformet brystkasse. Velvinklet. Rør sig effektivt og korrekt. Smuk pels og farve. Dejligt temperament.

Ghinis kritik: 9,5 år gammel stilig veteran. Dejlig type. Bevæger sig stadig som en ung hund. Smukt hoved med velformede ører. Stærkt korrekt bid. Fin hals og overlinje. God dyb brystkasse. Fin underlinje. Fine poter. Rør sig effektivt og korrekt. Smuk pels og farve.

 

Del siden