UGE 8

24/12-2021:

I dag er hvalpene syv uger gamle og går ind i deres 8. leveuge.

Det er helt ufatteligt, at de første rejser om en god uge, tiden med dette kuld er bare fløjet afsted.

Ugebillederne bliver først taget i morgen og nik først lagt på siden søndag, der skal være tid til hygge med familie og venner ind imellem "pligterne"

Lidt billeder fra i dag med ønsket om en rigtig glædelig jul til jer alle.

24/12-2021

25/12-2021

En hyggelig 1. juledag med besøg af Anna og Nicklas, der kom til frokost. 

Inden kaffen fik Anna og jeg taget 7 ugers billeder af hvalpene, de fleste var rimeligt samarbejdsvillige.

26/12-2022

En rolig 2. juledag. Det er fortsat meget koldt ude, men hvalpene kommer ud, så meget som det er muligt, bare i korte intervaller hver gang og jeg er meget obs på, at de er i bevægelse.

Det er heldigvis nemt at få alle ind igen, det er bare, at banke på madskålen, så kommer de flyvende og selvfølgelig får de altid lidt at spise efterfølgende.

Vi har haft alle hvalpe og Tilla med på en kort køretur i bilen. Lars og jeg kørte et smut til købmande, så blev bilen lige varmet op inden hvalpene skulle med.

De tog det alle ret pænt, hvor vi nogle gange har haft en flok med, der har hylet, som om de trænede til optagelse hos den kongelige opera, havde vi denne gang en flok, der højst kan kategoriseres som brummere, ingen høje hyl, højst lidt småpiberi fra enkelte.

I morgen har jeg arbejdsdag, Lars har fortsat ferie og passer menageriet

28/12-2022

En travl tirsdag. Der er mange praktiske opgaver der skal ordnes omkring hvalpene, fodring, luftning, vask af tæppper mv., så der skal ikke mange aktiviteter på programmet der ud over, før dagen er fuldt besat.

I formiddags havde vi besøg af Sune og Nicolai, kommende ejere til en af hannerne. Sune har jeg kendt fra han blev født, og han er kommet i huset hos gennem hele sin barndom, så det er herligt at skulle sende en hvalp afsted til ham.

Først på eftermidagen, kom en af DKK's ID-mærkere og sørgede for at hvalpene blev chippede, de fleste tog det ganske pænt, kun et par kom med et lidt højere hyl, men det er heldigvis hurtigt glemt. Kaj har et utrolig godt tag på de firbenede.

Sidst på dagen kørte jeg ud for at handle lidt ind til nytårsaften.

Hvalpene er begyndt at løbe ud frivilligt, når døren bliver åbnet og her til aften sad en af de hannerne og peb ved døren, da han skulle tisse. Jeg har måttet begrænse udendørslegen lidt i dag. Vi fik isslag natten til i dag og dele af gårdspladsen har været glat som en skøjtebane, så jeg har ikke turdet lade de små løbe for meget rundt derude.

Thor er også vendt hjem i dag efter en måneds ferie i Paris og Belgien og alle hvalpene er blevet nusset grundigt, de er jo vokset til mere end dobbelt størrelse siden han tog afsted

Til højre et billede af Tilla fra i dag, hun ser forrygende godt ud allerede, der går vist ikke mange uger endnu, før hun er tilbage i vanlig kondition.

 

30/12-2022

Lige et par hurtige billeder, Hvalpene har været med på marken nogle gange de seneste dage, de nyder det mere end jeg gør. Det er skønt at se dem udfolde sig og være nysgerrige, men lidt stressende alene at skulle holde øje med alle ni.

Det har været nogle travle dag, med pakning af hvalpenes "kufferter", dyrlægebesøg mv. Normalt holder jeg fri den sidste uge, hvor vi har alle hvalpene i et kuld hos os, det har ikke kunnet lade sig gøre denne gang pga. alle helligdagene, så jeg har arbejdsdag både i morgen og den 1. 

Søndag den 2. rejser 4 af hvalpene til deres blivende hjem., så dette er sidste opdatering med alle hvalpene under samme tag.

Fra næste uge opdaterer jeg ikke dagligt, men når tiden og lysten er til det.

Kan i nu alle komme godt ind i det nye år, pas godt på jer selv og hinanden  ❤