25/05-2021: Tillykke med de 4 år

24/05-2021
 
Hjemme efter et par hyggelige timer på DKK kreds 6's skue i Sporup.
Whipperne var ikke helt begejstrede for den kolde blæst, men heldigvis slap vi for regn.
 
Daisy BIR med følgende fine kritik:
14 mdr smuk ung tæve med fine proportioner, velplacerede rosenører, smukke mørke øjne og korrekt bid, velanbragt hals, fin overlinie, god brystkasse, fine brede lår, samlede poter, bevæger sig elegant og effektivt, smuk pels, godt temperament.
 
Tilla 2.BTK:
Feminin 2 år gammel tæve, velplacerede rosenører, fine mørke øjne og korrekt bid, fin hals og overlinie, god brystkasse og fin underlinie, velvinklet, fine samlede poter, bevæger sig effektivt og korrekt, vel vist, smuk farve og dejligt temperament

22/05-2021

I dag har der været afholdt international konkurrence i lure coursing i Nørresundby og to Galanta Whippets deltog i National klasse, G.W. Summerbird (Vilde) og G.W. Hyacinthe (Lua)

Begge piger klarede sig super flot. Lua tog en flot 4. plads, men måtte se sig slået af storesøster Vilde, der sluttede på 2. pladsen. Der var 12 deltagende tæver i klassen.

Et stort tillykke begge piger og deres tobenede familie.

Samtidig vil jeg også nævne, at pigernes ejer Rikke Løvgren, har overtaget Woofhound, der handler med tøj og tilbehør til mynder. Webshoppen har i den forbindelse skiftet navn til:

SkinnyDogs

Vi er sikre på at Rikke vil give sine kunder den bedste service og vi ønsker hende alt held og lykke med butikken.

11/04-2021:

Suppetid for både 2- og 4-benede efter en ualmindelig kold og våd udstilling i Strøby.

Tak til Myndeklubben for at gennemføre arrangementet og til dommere og øvrige udstillere for at bevare humøret på trods af det vinterlige vejr. Det var dejligt at komme afsted igen efter den lange Corona pause

Thor og jeg havde Daisy med. Hun syntes absolut ikke det var en fornøjelse at være i ringen.

Excellent og 2. bedste tæve i Juniorklassen, med en rigtig fin kritik:

"elegant feminin med bløde linier, ædelt hovede, med velbårne ører, velansatte øjne, tilstr udfyldt næseparti, korrekt bid, elegant hals, acceptabel overlinie, blødt faldene kryds og god hale, tilstr vinklet for og bag med dyb lang tilstr rummelig brystkasse, smuk underlinie, stabile bevægelser med passende skridtlængde, udemærkede benstammernog poter, fin pels," 

15/01-2021: Tillykke med de 2 år

05/01-2021

I disse corona tider er der ikke så meget nyt at berette på hundefronten 

Udstillinger og andre hunderelaterede aktiviteter er sat på standby. Vi glæder os til vi igen får mere normale tilstande.

Den største nyhed her må være, at vi efter 30 år i Hinnerup, om en god måned (15/2) rykker teltpælene op og flytter lidt længere mod vest. Nærmere bestemt til Nårupvej 11, lidt udenfor Gjern.

Hvis whipperne vidste, hvad de har i vente, tror jeg de ville juble. De kommer godt nok til at skulle nøjes med et lidt mindre hus, men tilgengæld får de en kæmpe "have" på 23.000 kvadratmeter at boltre sig på.