08/09-2021:

Endelig kom Tilla i løbetid og de seneste par dage har hun og jeg været en tur i Sverige, hvor det blev til et par vellykkede parringer med dejlige Mulen.

Igen er jeg glad for, at jeg altid vælger at få lavet brunstkontrol på mine tæver. De andre har først haft ægløsning på dag 18-22 i løbetiden, Tilla havde ægløsning allerede på dag 11 i sin.

Går alt efter planen skulle de vellykkede stævnemøder gerne resultere i et kuld lækre hvalpe omkring den 7. november.

Jeg skriver ikke flere på venteliste til kuldet, evt. ledige hvalpe vil blive annonceret her på siden, når kuldet er født.

 

 

Tilla, august 2020

August 2020

Vi planlægger et kuld hvalpe på Tilla (Galanta Whippets Aria Twist) i slutningen af 2021 afhængig af, hvordan hendes løbetider falder.

Far til det kommende kuld bliver Valanti Märk Hur Vår Skugga (Mulen), en smuk blåbrindlet hanhund, som stammer fra samme kennel som Ghini, Tillas mormor.

Mulen er født 25/1-2013 og er en meget velproportioneret hanhund, som er velsignet med et roligt og stabilt sind. Han hører med sin højde på 48 cm. til blandt de mindre hanhunde. Han er Litauisk Junior Champion og er far til flere fine kuld hvalpe, både i sit hjemland Sverige, men også i Norge og Litauen.

Stamtavle på det planlagte kuld kan ses her

 

 

  • Tilla, juni 2021

  • Mulen, 2019
    Foto: Cathrin Østertun