UGE 9-15:

10/06-2020:

Hvalpene er i dag otte uger gamle og tager hul på deres 9. leveuge og i den kommende uge flytter de fleste til deres nye familier. Det betyder også, at jeg ikke længere opdaterer hjemmesiden dagligt med nyt om hvalpene.

Thor og jeg har fået taget den sidste omgang ugebilleder af alle 9 hvalpe og hvalpenes energiniveau taget i betragtning, gik det forholdsvis nemt.

Elton er som den første flyttet til sit blivende hjem hos Anna, Nicklas og "storebror" Freddie. Sidstnævnte har taget pænere imod lillebror end forventet og jeg er sikker på at de to nok skal få megen glæde af hinanden i årene fremover.

Mange har spurgt om det ikke er hårdt, at skulle sige farvel til alle hvalpene. Selvfølgelig er det en smule vemodigt, man bliver naturligt knyttet til de små piratfisk, når der tilbringes så megen tid med dem, men det er svært at være trist ret længe, når man oplever den glæde hvalpene spreder i deres nye hjem.

Bianchi er vist ikke helt enig, hun var ikke helt tilfreds, da Elton forsvandt, så jeg tror hun sætter pris på, at ikke alle hvalpene forsvinder på en gang og at Daisy får lov til at blive boende. 

Sidste omgang billeder med hele banden: Uge 9-15: Billeder

 

13/06-2020:

Lige et enkelt billede af de tre piger, som er tilbage, bror Santas havde lagt sig til at sove et andet sted. 

I dag er Gibson rejst til sit blivende hjem og tilbage er nu  Aria, Lua, Santas og Daisy. Det kan mærkes at her kun er 4 hvalpe nu, der er noget roligere, end der har været de seneste uger, men heldigvis er der fortsat ballade i de små, når de er vågne.

Herunder et par videoer, det har primært været indevejr, da der er kommet en del voldsomme regnbyger.

15/06-2020:

Lige et par billeder og nogle videoer fra i dag. Vi nyder sommeren både to- og firbenede

Billeder her: Uge 9-15: Billeder

17/06-2020:

Thor og jeg har fået taget ugebilleder af de 4, som er tilbage (Santas, Daisy, Lua og Aria), de er lagt ind under en ny fane som hedder "Ugebilleder 9-15 uge"

Der er også lagt lidt nye billeder i albummet 

Vi nyder varmen og opholder os mest i haven, men så vidt muligt kommer de små på en enkelt lille gåtur i snor dagligt. Hvad vi oplever er forskelligt, nogle gange kigger vi på biler, næste gang møder vi måske en venlig hund, som gerne vil hilse eller noget helt tredie. Jeg har hvalpene med to og to, og veksler lidt med, hvem som er afsted sammen. 

De store får deres vanlige gåture, men vi undgår den værste middagshede.

26/06-2020:

Efter en lang pause uden billeder og opdatering er her lidt videoer og billeder. Vi har fejret at Thor vores yngste er blevet student, det har de tre tilbageværende tøser (Lua, Aria og Daisy) også nydt godt af, de fik næsten slidt striberne af, da Thors klassekammerater kom her forbi under studenterkørslen.

De tre vokser fortsat jævnt og fint, det har givet noget mere ro i huset, at der kun er tre tilbage, de holder sig fint 5-6 timer natten igennem

De nyeste billeder gemmer sig her: Uge 9-15: Billeder

 

30/06-2020:

I dag er Lua rejst til sit blivende hjem hos Line og Rasmus. Vi ønsker dem lykke fremover alle 3 og glæder os til et gensyn, familien bor syd for Aarhus, så det er jo ikke så langt herfra.

Daisy og Aria må se om de kan klare opgaven med at underholde de voksne, men at dømme efter videoen her under skal de nok klare det.

Vi har snydt og taget ugebillederne allerede i dag, så vi kunne få Lua med en sidste gang.

07/07-2020:

Lidt nye billeder fra de seneste dage er lagt i albummet og herunder er lidt videoer.

Det har været nogle travle men dejlige dage, hvor vi har holdt studentergilde for Thor og så har der også været arbejde at passe. Jeg arbejder igen fuld tid, men når Lars ikke er hjemme passer Thor de firbenede med eller uden tømmermænd.

Nyhedssektionen har ligget stille længe, men nu ser det ud til, at der kommer lidt gang i udstillingerne igen og så må jeg tage mig sammen til at opdatere den også.