UGE 7:

27/05-2020:

Hvalpene er i dag seks uger gamle og tager hul på deres 7. leveuge.

I dag er hvalpene blevet chippet af Kaj, som er en af Dansk Kennel Klubs ID-mærkere. De første par hvalpe sagde ikke en lyd, men resten peb mere eller mindre højlydt. Bianchi fulgte nøje med i processen og tjekkede alle hvalpe, når Kaj havde haft dem i hænderne, hun var ikke helt overbevist om, at de ikke havde lidt overlast.

Resten af dagen har vi været skitftevis inde og ude, vejret er fortsat fint og det skal nydes. 

Vi har haft gang i "pottetræning" en vigtig diciplin som hvalpene elsker, det viser dagens billeder vist med al tydelighed.

I morgen og i weekenden skal jeg arbejde, fredag kommer der besøg af hvalpekøber, så jeg tør ikke love nye opdateringer før mandag. Måske en kort fredag, hvis jeg har fået min nattesøvn.

Ugebillederne, som Thor og jeg tog i går, er lagt på siden nu. Som vanligt var ikke alle lige samarbejdsvillige. Det var tydeligt at nogle af hvalpene pludselig fik en fornemmelse af, at der er langt ned fra bordet og derfor var lidt trykkede, vi forsøgte istedet at stille nogle af dem op på en hyndeboks i carporten, det gik lidt bedre.

Dagens billeder, gemmer sig her: Uge 7: Billeder

 

 

01/06-2020:

En helt fantastisk start på sommeren med strålende solskin og 25 grader i skyggen. Det har både vi og hvalpene nydt, selv om det godt har kunnet mærkes, at tempoet er noget mere moderat her i varmen. Jeg er spændt på om de tager revance i nat.

Vi har haft et par hyggelige besøg her i pinsen. I går var Ina på besøg, Gigi flytter med hende til Fyn om mindre end to uger og i dag havde vi besøg af Janni, som skal bo sammen med Forrest Gump, han kommer fremover til at hedde Louie

Jeg skriver hvalpenes kaldenavne (dem jeg kender) på ugebillederne i den kommende uge.

Med den størrelse hvalpene har nu, vejer jeg dem kun engang om ugen. Hannerne vejer mellem 3435 og 3755 gram, tæverne mellem 2910 og 3255. Jeg vejer fortsat kun for at se om hvalpene vokser jævnt. Den størrelse de har nu, siger intet om deres størrelse som voksne. Den hvalp som er mindst nu, kan ende med at blive størst, det har vi oplevet i tidligere kuld.

Her er dagens billeder: Uge 7: Billeder

02/06-2020:

En varm sommerdag, hvor hvalpene valgte at sove middagssøvn i den varmeste tid midt på dagen, det er først her sidst på eftermiddagen, at der for alvor er kommet fart over feltet igen.

Thor og jeg har igen "snydt" og taget ugebillederne i dag, det gik ret let med de fleste, varmen bevirkede, at de ikke havde helt så meget krudt i numsen som ellers, så de var nemmere at få til at stå stille.

I eftermiddags havde vi et kort, men hyggeligt besøg af Line, Rasmus (Rebbecas kommende ejere) og Lines far  og her til aften kom navnesøster Rebecca forbi til en kop aftenkaffe. Hun var i nabolaget og ville lige nå at se alle hvalpene igen inden de begynder at rejse hjemmefra om en god uge.

Der kommer ingen nye billeder i dag, men forhåbentlig kan striben af videoer herunder kompensere for det.