UGE 6:

20/05-2020:

Hvalpene er i dag fem uger gamle og tager hul på deres 6. leveuge.

Endelig en dag med rigtigt whippetvejr, hvilket betød at hvalpene for første gang fik lov til at komme en tur ud på græsplænen.

Jeg lagde et tæppe, som jeg satte hvalpene på og det varede ikke mange sekunder, før de havde forladt tæppet og gik på opdagelse. Der er utrolig mange sanseindtryk ude, det er en helt ny verden, der åbner sig for de små, så de første gange er de kun ude 10-15 minutter.

Thor og jeg fik også taget ugebilleder, jeg kan godt afsløre, at ikke alle får en Oscar for dagens præstation. Der var meget stor forskel på lysten til at samarbejde og vi havde virkelig gang i mange forskellige typer af godbidder for at få rimelige billeder af alle. 

Dagens øvrige billeder er at finde her: Uge 6: Billeder

I morgen har jeg arbejdsdag, så næste opdatering bliver fredag

22/05-2020:

Lige en hurtig opdatering med lidt billeder.

En skøn fredag med dejligt besøg af Manja og James, som bor sammen med Wellie fra Bianchis første kuld. Om nogle uger flytter en af de små hanner ind hos familien og jeg er sikker på Wellie kommer til at elske sin lillebror, når han lige er kommet sig over det chok det er, at skulle dele hus med en lille piratfisk.

Vi nåede at få hvalpene i haven inden det blev regnvejr og det er fantastisk at se, hvor meget mere styr de har fået på deres bevægelser siden jeg så dem udendørs i onsdags. Lars havde dem ude en del af dagen i går, hvor vejret var fantastisk. Det er også dejligt at se hvor modige de er.

Dagens billeder: Uge 6: Billeder 

23/05-2020:

Endnu en hurtig opdatering.

En dejlig lørdag med besøg af 2 hold hvalpekøbere fordelt over dagen.

Hvalpene har været så søde at holde "fest" de seneste par nætter, så både Lars og jeg mangler lidt søvn, det mærkes nu, hvor klokken lige har passeret 22.

Dagens billeder gemmer sig her: Uge 6: Billeder

24/05-2020:

En regnvåd søndag, hvor vi primært har været indendørs, hvalpene har kun været i carporten og enkelte har vovet sig en kort tur på terrassen.

Vi har fjernet det meste af hvalpegården og fundet lidt nye ting frem. Luftmadras, vippebræt, IKEA legetelt og badebassin med bolde. Alt er blevet taget vel imod af hvalpene og det er dejligt at se, hvor frimodigt de alle møder nye udfordringer.

Vi har også haft dem alle på vægten. De nu mellem 2395 og 2920 gram, den enkelte hvalp har taget mellem 5 og 700 gram på siden sidste vejning for en uge siden, de vokser stærkt de små piratfisk

Dagens billeder gemmer sig her, fra side 2: Uge 6: Billeder

25/05-2020:

En dejlig mandag, med det flotteste vejr, så hvalpene og jeg har været i haven en stor del af dagen og selvfølgelig med selskab af de voksne hunde også. 

Mens hvalpene sov til middag benyttede jeg chancen til at få plantet tomater og sat lidt sommerblomster i nogle af krukkerne. Tomaterne skal nok overleve hvalpene, de er nemlig blevet hegnet ind, tiden vil vise om blomsterne også klarer den, eller om de bliver "beskåret" for hårdt.

Det blev til en del flere billeder end normalt, de kan findes her, fra side 3. Uge 6: Billeder

 

Det er ikke nemt, at være hvalpefotograf. Tak til Anna for billede

26/05-2020:

En varm og solrig tirsdag, hvor Anna og Nicklas kiggede forbi, det var hyggeligt som altid.

Vi var i haven en stor del af tiden, hvalpene nyder virkelig at være ude og de får brugt deres krop på en helt anden måde, end det er muligt indendørs.

Vi snød lidt og tog ugebillederne i dag, de kommer dog først på hjemmesiden i morgen. Thor har en travl dag i morgen og hvalpene skal chippes, derfor blev vi enige om, at skubbe det en dag.

Jeg ved at alle i hvalpekøbere venter spændt på, hvor de enkelte hvalpe skal hen, der er et par af hvalpene, som jeg er lidt i tvivl om, så jeg kommer til at bruge et par dage mere på at iagttage, før jeg tør melde noget ud. Jeg vil gerne være helt sikker i min sag.

Dagens billeder er at finde her, fra side 3: Uge 6: Billeder