10/04-2020
 
Sidste omgang ugebilleder af Bianchi. Jeg "snyder" i denne ombæring, da jeg har sidste vagt inden jeg holder "barselsorlov" i morgen, hvor jeg normalt plejer at tage billeder.
 
Bianchi har termin den 16., men hendes størrelse kunne tyde på, at hun som sidst føder et par dage før  
 
Hun har indtil nu, været forbavsende ubesværet, men i dag har hun været mere træt og man kan se på hende, at den store ekstra vægt begynder at tynge. Hun vil allerhelst ligge i haven.

04/04-2020

Bianchi, 7 uger drægtig.

Fortsat ret ubesværet og nyder fortsat at komme med på gåture, specielt når vejret er så smukt som i dag.

Hendes vægt er over 20 kg nu, min babyvægt går ikke højere, så præcis hvor meget er uvist, men det vigtigste er også at hun vokser og har det godt.

 

28/03-2020
 
Bianchi, 6 uger drægtig.
Jeg er spændt på, hvor stor hun ender med at blive og hvor mange hvalpe hun gemmer på, den seneste uge har hun taget 1,2 kg. på og lagt 8 cm. til sit taljemål, det er nu 61 cm. mod normalt 42.
 
Hun er stadig glad, frisk og ubesværet og har nydt at det de seneste dage har været muligt, at ligge på terrassen og solbade.

21/03-2020

Der er nu gået fem uger siden Bianchi blev parret med Oscar og der er slet ingen tvivl længere, om at hun er drægtig.

Appetitten er kommet igen og den seneste uge har Bianchi taget 800 gram på, taljemålet er nu 53 cm., når hun ikke er drægtig ligger det på 42-43 cm.

Dievorterne er nu også store og bløde.

Hun vil som sidst gerne gå længere ture, hendes kondition er super fin, så hun er ikke det mindste besværet.

14/03-2020

 Der er nu gået fire uger siden Bianchi blev parret med Oscar og jeg begynder så småt at tro på, at hun er drægtig.

Appetitten har været meget svingende den seneste uge. Usædvanligt, når Bianchi normalt har en appetit, der vil gøre enhver labrador misundelig.

Hun begynder også at få lidt mave, det ses ved at hendes underlinje begynder at blive mere flad og hendes taljemål er øget med nogle cm.

20/02-2020

I weekenden den 15/16 februar har Lars været en tur på Falster med Bianchi og det blev til to vellykkede parringer med Oscar.

Nu krydser vi fingre for at Bianchi er drægtig. Hvis alt går planmæssigt føder hun sine hvalpe omkring den 16. april

Bianchi

 

Læs mere om Bianchi her

Far til det kommende kuld bliver DKJUCH Frontrunner`s Twist N`Shout (Oscar)

Det er ingen hemmelighed, at vi er rigtig godt tilfredse med Bianchis første kuld, der i skrivende stund er 8 måneder gamle. Smukke hunde med et dejligt temperament. Vi får mange positive tilbagemeldinger fra hvalpekøberne og har selv mødt mange af hvalpene på udstillinger og til div. arrangementer.

Det falder derfor helt naturligt, at far til Bianchis 2. kuld linjemæssigt skal ligne det første og valget er faldet på den unge Twist søn Oscar.

Oscar har vi mødt adskillige gange på udstillinger, han er en ualmindelig sød og blid ung hanhund. Han er en smuk og balanceret hund at se på og han har de mest fantastiske bevægelser.

Oscar er juniorchampion og har allerede 5 x cert. (er endnu ikke gammel nok, til at opnå titlen DKCH) . Er placeret som Både BIR og BIM flere gange og har også vundet BIS på myndeklubudstilling.

Stamtavle på det forhåbentlig kommende kuld kan ses her:

https://whippet.breedarchive.com/

 

 

  • Bianchi med sin datter Tilla

  • Oscar

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vore whippets eller racen generelt. 

 e-mail: galantawhippets@gmail.com

 tlf. +45 86 91 20 47 

 mobil: +45 28 57 26 47 (læg gerne besked eller send SMS)