Bianchi holder skarpt øje med Thor, hvalpene og mig.

UGE 2:

22/04-2020:

Hvalpene er i dag en uge gamle og tager hul på deres 2. leveuge.

Med hjælp fra Thor lykkedes det at få taget individuelle billeder af alle. Fremgangsmåden var som ved sidste kuld. Vi lagde hvalpene enkeltvis på et tæppe lige udenfor kurven, så Bianchi kunne holde øje med, at vi behandlede de små ordentligt, det accepterede hun.

Efterhånden accepterer hun også, at jeg vejer de små, her holder hun ikke længere så skarpt øje, men bliver liggende, hvor hun lå, før jeg gik i gang. De små vejer nu mellem 525 og 630 gram, en dag eller to mere så har de fordoblet deres fødselsvægt.

Der er stadig problemer med at lægge billeder ind, så ugebillederne kan ikke klikkes op i så stor størrelse som sædvanligt, håber problemet bliver løst snart, så vil jeg lægge dem ind endnu engeng, men indtil videre må i nøjes med de små.

Jeg fortsætter også med at lægge dagens billeder i fotoalbum fremfor her på siden.

23/04-2020:

Hvalpene vokser så det knager, alle har næsten fordoblet deres fødselsvægt, et par stykker mangler 5-10 gram men det er i småtingsafdelingen. Normalt siger man at de har fordoblet deres vægt 10 dage efter fødsel, men Bianchi leverer åbenbart "piskefløde" i mælkebaren, så det er sket et par dage før.

På daglig basis leverer Bianchi pt. energi til mellem 350 og 450 grams tilvækst, der er ikke noget at sige til, at hun er konstant sulten.

I morgen skal jeg på arbejde, kører klokken 6.45 og er hjemme igen omkring klokken 23, Lars har også arbejdsdag, men heldigvis er alle de firbenede i gode hænder,  Anna og Nicklas er så søde, at de kommer og passer menageriet.

Dagens billeder ligger i fotoalbummet for Uge 2, herunder kommer et par videoer fra dagen i dag, lidt mere billedmateriale end vanligt, da jeg ikke når at opdatere i morgen

 

25/04-2020:

En stille lørdag, hvalpene spiser og sover, sover og spiser, præcis som de skal i den her alder. Jeg kan dog se, at deres motorik bliver bedre og at deres nakkemuskler efterhånden er, så de kan holde hovedet hævet over underlaget i længere tid. 

Bianchi døjer fortsat med lidt tynd mave, det gjorde hun også sidst hun havde hvalpe, hvor hendes mave først var 100% i orden igen, da hvalpene holdt op med at die, så jeg er ikke bekymret og det virker ikke som om det generer hende. 

Efterveer har hun kun et par gange i døgnet nu, så pt. får jeg min nattesøvn uden de store afbrydelser.

Dagens billeder findes her: Uge 2 Billeder

26/04-2020:

En dejlig søndag. Vi har fortsat kunnet nyde solskinsvejr, selv om temperaturen er faldende.

Jeg har fået klippet kløer på de store og på flere af de små. Det er ikke helt nemt på de små poter, men når de bliver så lange og spidse, at Bianchi får ridser på maveskindet, så må det gøres.

Vægten på de små er nu mellem 680 og 870 gram, alle følger fortsat fint deres egen vækstkurve.

Dagens billeder kan findes her: Uge 2 Billeder

27/04-2020:

En rolig mandag, med hyggeligt besøg af Rebecca, der kom for at se om alt var vel med de små. Hun har ikke set dem siden fødslen.

Jeg er ved at få styr på Bianchis mave igen, de seneste dages kombination af hvalpe-tørfoder, mos af søde kartofler og kogt kylling har virket efter hensigten, så den menu fortsætter vi med et stykke tid.

Vi har i dag set de første små, meget smalle øjensprækker hos flere af hvalpene, så nu varer det ikke længe før de bliver endnu sødere at kigge på.

Dagens billeder her: Uge 2 Billeder fra side 3

 

28/04-2020:

Endnu en rolig dag, men jeg fornemmer, at de er ved at være talte. De små udvikler sig lynhurtigt i disse dage, det kommer rigitg hurtigt fremad i noget der er en kombination mellem kravlen og gang, der er øjensprækker hos de fleste og de har udvidet deres repertoire af lyde.

Bianchis mave er fortsat stabil, så det er dejligt og hun vil gerne med på alle gåture nu. 

I morgen skal Thor og jeg have taget ugebilleder, det plejer ikke at være nemt i den alder hvalpene har nu.

Dagens billeder findes her: Uge 2 Billeder fra side 3