UGE 5:

12/02-2019:

Hvalpene er i dag fire uger gamle og tager hul på deres 5. leveuge.

Thor, Rebecca og jeg har fået taget ugebilleder og når man tager i betragtning, at hvalpene kun er fire uger gamle, synes jeg de var rigtig dygtige.

Menuen i dag har stået på opblødt hvalpefoder + kogt torsk. Torsken var virkelig et hit, så det er ikke sidste gang det kommer på menuen.

Cala følte sig vist lidt overset i eftermiddags, da alt fokus var på at tage billeder af hvalpene, så hun stjal hvalpenes legetøj og også blyanter fra bordet. Det sidste har hun ikke gjort i flere år. Så til højre et billede af husets største hvalp.

 

13/02-2019:

En rolig dag, hvor det næsten er lykkedes mig at få bund i dyngen af vasketøj, men det er sikkert som sædvanligt en kort fornøjelse. Der bliver skiftet rigtig mange tæpper hos hvalpene i disse uger.

Erfaringsmæssigt plejer mængden at blive mindre om en uges tid, når vi for alvor begynder at renlighedstræne de små.

Alle hvalpene spiser godt, når der bliver serveret, men som det ses på billedet, kniber det endnu lidt med at holde bordskik.

Lidt af dagens billeder

14/02-2019:

En afslappet dag. Lars har vinterferie fra i dag, og vi har primært slappet af og nydt hvalpene, de er så søde og sjove nu og det er fascinerende at følge, hvordan de udvikler sig fra dag til dag.

Jeg var lige et smut forbi dyrlægen og hente ormekur, som hvalpene skal have på mandag og fik samtidig bestilt tid til vaccination og sundhedstjek, dagen før hvalpene bliver otte uger.

Endnu er der længe til, men erfaringen siger, at tiden flyver her de sidste uger.

Hvalpene har fået kogt kylling, lidt ost og deres opblødte hvalpefoder, de spiste det hele med stor iver, men endnu er der intet, der slår mor Bianchis mælk, hun bliver overfaldet, så snart hvalpene får øje på hende.

 

 

17/02-2019:

En dejlig weekend med besøg af Annette, som kom i fredags og rejste i dag. Som altid blev der snakket hund og have og vi nåede også en tur i Billigblomst og fik indkøbt lidt forårsplanter og krukker. 

Fredag kom Rebecca, Aske og Benedicte til aftensmad og lørdag havde vi besøg af Eva, Basso (Bianchis bror) og Ingle (ruhåret vizsla). De to drenge måtte dog tilbringe det meste af besøget i bilen, da de er lidt for voldsomme til de små tigerdyr, men de blev ikke helt snydt. De kom en tur på boldbanerne sammen med Bianchi, Cala og Ghini. 

Både lørdag og søndag har vejret været mildt og forårsagtigt, så hvalpene har været i haven begge dage. Her de første gange er det korte ture ud på 5-10 minutters varighed og kun en enkelt gang eller to om dagen

Endelig kom der i fredags besked om, at hvalpene nu er blevet stambogsført i DKK og dermed har fået deres officielle navne; Bianchi cykelmodeller med et twist.

H1) Galanta Whippets Oltre Twist

H2) Galanta Whippets Intenso Twist

H3) Galanta Whippets Forza Twist

H4) Galanta Whippets Veloce Twist

H5) Galanta Whippets Infinito Twist

T1) Galanta Whippets Aria Twist

T2) Galanta Whippets Cortina Twist

T3) Galanta Whippets Siena Twist

T4) Galanta Whippets Ibex Twist

 

18/02-2019:

Lige en hurtig opdatering med dagens billeder.