UGE 9:

28/11-2018:

Hvalpene er i dag otte uger gamle og tager hul på deres 9. leveuge.

Det betyder også, at de nu er klar til at flyve fra reden, Ciah (G.W. Colombine ) og Freddie (G.W. Jean de France ) flytter i morgen til henholdsvis Ringe og Aarhus.

Lua (G.W. Hyacinthe) bliver hentet på lørdag og skal bo i Næstved sammen med halvsøster Vilde.

Zola (G.W. Lucilia) sætter kurs mod Dokkedal søndag her kommer hun til at dele sofa med kusine Ayla og Lima som er en dansk svensk gårdhund.

Mandag flytter G.W. Hexerie til Stavtrup. Sidste hvalp, Murphy, flytter i løbet af næste uge, det er endnu uklart hvornår, hans kommende bofælle, en Rhodesian Ridgeback har været så uheldig at få kennelhoste og han skal lige være rask, før Murphy flytter ind.

Thor og jeg har fået taget de sidste ugebilleder, det gik forbløffende let. Vi tog også lige et par billeder af Cala, hun er næsten i samme kondition nu, som før hun blev drægtig, utroligt så hurtigt det går.

Jeg har fået pakket hvalpenes "kufferter" og printet kontrakter mv. 

Vi har stort set holdt os på matriklen i dag, det har været virkelig koldt og det har blæst rigtig meget. Hvalpene havde stor fornøjelse af at løbe efter flyvende blade på terassen. Vores have ligger godt i læ, så det havde de ikke oplevet tidligere.

De kommende dage, kommer der lidt sporadiske opdateringer, og når sidste hvalp er rejst, er det slut i denne ombæring og så vil jeg glæde mig til at modtage lidt nyt om hvalpenes liv i deres blivende hjem.

 

30/11-2018:

Det er godt et døgn siden Murphy og Ciah rejste og de har begge klaret flytningen fint. Sovet den første nat og været nysgerrige på deres nye omgivelser.

Der vil gå nogle dage, før de falder rigtigt til og de første dage i nyt hjem vil hvalpene ind imellem vise at de er lidt utrygge eller at det hele føles lidt overvældende. Det er helt naturligt og forventeligt.

De 4 der endnu er tilbage her, har absolut ikke kedet sig. De har været på en lille gåtur i snor, vejret var mildt og vindstille, så det var oplagt, lige at øve det der med snor og halsbånd lidt mere.

Herhjemme har de haft matematikundervisning. Dagens opgave, at undersøge hvor mange meter papir en rulle toiletpapir indeholder og derefter dele papiret i flest mulige stykker.

Der er lavet pottetræning og så har de leget med Cala og Bianchi. Cala har vænnet hvalpene helt fra for mere end en uge siden og det betyder, at de nu ser andet end mælkebaren, når hun er sammen med dem, så der bliver leget meget og opdraget samtidigt. 

Cala havde en tom paprulle som Murphy var meget interesseret i, men hun knurrede dybt, hver gang han forsøgte at stjæle den, det lykkedes ham at stjæle et stykke, da Cala blev afledt af en af de andre hvalpe. Jeg kan bruge timer på at iagttage den kommunikation hvalpene og de voksne har indbyrdes.

I weekenden skal jeg arbejde, men Lars sørger for at Lua og Zola bliver sendt godt afsted med deres nye familier.

 

Lenes barnebarn Ida med Gurli

05/12-2018:

Lige en sidste opdatering i dette kulds dagbog.

Hexerie og Erasmus (Murphy) flyttede som de sidste i mandags.

Jeg har fået tilbagemeldinger fra alle 6 familier, at hjemtur og første døgn i nyt hjem er gået fint. 

Vi vil ønske jer held og lykke med de nye familiemedlemmer, vi håber de små krokodiller vil give jer mange glæder i årene fremover og vi ser frem til at følge lidt med på sidelinjen.

 

I mandags hvor de sidste hvalpe rejste, får jeg en julehilsen i min indbakke fra Lene, som ejer Calas helsøster Gurli og jeg vil slutte med Lenes beskrivelse af hende. Jeg håber jeres små kommer til at udvikle sig til lige så smukke væsener.

"Gurli er den blideste, sødeste, mest elskelige hund, man kan ønske sig. Man siger altid, ja-ja, en hund er hund og ikke et menneske, men Gurli er altså fra allerøverste hylde. Jeg elsker hende og føler mig utrolig taknemmelig over at hun fik lov at bo hos mig.
Jeg sender jer alle de bedste ønsker
"