Forventet fødsel medio januar 2019

Hvalpe efter:

DKCH, KLBJCH Redcomet Twist Of Lemon (Twist) og KBHJV17, KLBJCH Galanta Whippets Bianchi (Bianchi)

 

18/11-2018:

Bianchi er i løbetid og i denne weekend har vi besøgt Twist. Et vellykket stævnemøde med 2 parringer.

Nu krydser vi fingre for at Bianchi er drægtig. Går alt planmæssigt forventer vi et kuld små tigerdyr omkring den 17. januar 2019

 

Stamtavle på det planlagte kuld kan ses her:

https://whippet.breedarchive.com

09/12-2018

Bianchi 3 uger efter parring med Twist, vi holder fortsat vejret i spænding et par uger mere. Endnu er vi ikke sikre på om hun er drægtig, men der er heller intet, der tyder på, at hun ikke er. Klart slim, hævede dievorter og øget træthed det må være gode tegn

16/12-2018

Bianchi 4 uger efter parring med Twist. Vi er ikke længere i tvivl, hun er drægtig. Vægten er gået 400 gram op den seneste uge og hendes taljemål er øget med 5 cm. Hun har stadig klart udflåd ind imellem og dievorterne er store og rosafarvede. Hun sover lidt mere end normalt, men er ellers helt sig selv.

22/12-2018

Bianchi 5 uger drægtig. Den seneste uge har hun taget 1,2 kilo på og taljemålet er øget fra 49 til 56 cm. 

Bianchi er fortsat sig selv, appetitten er god og hun vil stadig gerne løbe og lege. Tempoet er dog kommet en anelse ned og hun deltager ikke længere i leg med andre hunde end Cala

29/12-2018

Bianchi 6 uger drægtig og nu ialt 3 kg tungere, taljemålet siger 62 cm. Hun vokser rigtig hurtigt, så vi er meget spændte på, hvor mange hvalpe hun gemmer på.

 

Endnu er Bianchi ikke plaget af den ekstra vægt, hun vil gerne med på gåture og hun har ikke svært ved at finde en stilling, hvor hun ligger behagelig. 

05/01-2019

Bianchi 7 uger drægtig og på trods af at vægten siger 20,5 kg (normalt knap 15) er Bianchi fortsat ret ubesværet. Hun har fin appetit og vil gerne med på gåture, løber også en smule selv om hastigheden nu er mere moderat.

Der er masser af liv i maven, de små sparker og bevæger sig lystigt.

Foto af Twist
Hanmin Lee

 

Twist er en ung hanhund på godt 2 år, der er opdrættet i Sydkorea af Hanmin Lee, men som pt. bor hos kennel Frontrunner's i Danmark.

Jeg mødte Twist første gang på en udstilling i september 2017 og blev betaget af hans harmoniske bygning og fine størrelse, samt ikke mindst hans venlige og milde sind.

Twist er Dansk Champion(DKCH). Han har placeringer som både BIM, BIR og senest BIS på Myndeklubbens juleudstilling i Køge den 18.nov.

 

Bianchi

Bianchi er godt 2 år og dette vil blive hendes første kuld.

Hun er en kraftig, men meget harmonisk bygget tæve, med en feminin udstråling. Hun er udstillet med fine resultater, oftest som nummer et eller to i sin klasse og har derved opnået titlerne Klub Junior Champion og København Juniorvinder.

Bianchi har et CERT. og et R.CACIB

Hun er en glad og kærlig hund, der mentalt er godt på vej til at blive rigtig voksen. Mere info om Bianchi findes under fanen "Vore hunde"

 

 

Ved du allerede nu, at du kunne være interesseret i en hvalp, så tøv ikke med at kontakte os.

 

Du/i er også velkome til at komme på et aftalt besøg; møde vore tæver og få en snak om racen.

 

e-mail: galantawhippets@gmail.com

 

tlf. +45 86 91 20 47 

 

mobil: +45 28 57 26 47 (læg gerne besked eller send SMS)