UGE 3:

17/10-2018:

Hvalpene er i dag to uger gamle og tager hul på deres 3. leveuge.

Thor og jeg har fået taget ugebilleder, det gik forholdsvis nemt. Thor har efterhånden rutinen og ved hvordan det er nemmest at få de små til at forholde sig rimelig roligt.

Der er små øjensprækker hos 3-4 af hvalpene og de begynder så småt at interessere sig for hinanden og deres omgivelser, der bliver "smagt" på meget andet end Calas mælk nu. 

18/10-2018:

Der er livligt i kassen, når hvalpene er vågne, de bevæger sig meget rundt og øver sig i at gå på 4 ben. Endnu holder de sig dog ikke vågne mere end ca. 10 minutter på en fuld "tank".

 

Alle er nu på vej til at åbne øjnene, hos nogle er der kun en ganske smal sprække, hos andre er øjnene ca. halvt åbne.

Jeg har fået klippet små dækkener og er også gået i gang med at sy, men da jeg syr en pæn stak i denne ombæring, går der nogle dage før jeg er færdig.

Cala vil rigtig gerne med på gåtur og følger nu med hele vejen. Jeg havde hende løs i dag for første gang siden fødslen, det nød hun og jeg tror ikke det varer mange dage, før hun også er klar til løb og leg.

19/10-2018:

Jeg er endelig ved at være helt ovenpå igen. Har brugt dagen på lidt praktiske opgaver. Fået plantet blomsterløg i potter og ryddet lidt op i carporten, så den er klar til hvalpene, når de om et par uger begynder at komme udendørs.

Symaskinen har også været igang i dag, nu er jeg halvvejs med hvalpedækkenerne.

 Der sker så meget med hvalpene nu, hvor de kan se. Vi har lagt et par stykker legetøj i kassen og det har de fleste været omkring og undersøge. De øver sig virkelig i at komme fremad, så det varer ikke længe før jeg skal have hvalpesikret de sidste reoler mv.

Mormor Ghini har for første gang vist sine små børnebørn bare en smule interessse, de er blevet undersøgt og slikket lidt. Jeg er spændt på om hun ligesom sidst er en skrap mormor, eller om hun er lidt mildere stemt denne gang. Sidst gad hun kun de små, hvis de lå meget stille og pænt ved siden af hende. Ingen leg eller tummel blev accepteret i hendes nærhed.

Jeg skal arbejde den kommende weekend og er hjemmefra i minimum 16 timer både lørdag og søndag, så jeg tør ikke love de store opdateringer de næste par dage.

 

 

20/10-2018:

Thor har taget lidt billeder i dag, de kommer her inden jeg siger godnat og kryber til køjs.

Håber de små opfører sig ordentligt i morgen, det er deres mors 4 års fødselsdag 

 

21/10-2018:

Thor har heldigvis igen været aktiv med kameraet, så her kommer lidt billeder fra dagen.

 

Der sker utrolig meget med hvalpene i disse dage, så nu glæder jeg mig til at have de kommende dage hjemme.

22/10-2018:

En dejlig, lidt efterårsagtig mandag. Der er fuld fart på de smås udvikling. De øver sig i at gå på 4 ben og kravler ud af kassen, men kan ikke komme tilbage selv endnu. 

Er kontaktsøgende og nysgerrige, når de er vågne. Bider og undersøger hinanden. Hjørnetænderne er ved at bryde igennem hos dem alle, så det varer ikke længe før vi har 6 små piratfisk

Vægten ligger nu på mellem 1320 og 1500 gram.

Det betyder at Cala har leveret energi til en samlet vægtstigning på 6800 gram på 19 dage eller ca 360 gram om dagen, der er ikke noget at sige til, at hun uden problemer spiser 6 store måltider dagligt + lidt lækkerier ind imellem.

Jeg har indsendt oplysninger om kuldet til DKK, så forhåbentlig bliver hvalpene stambogsført i løbet af den kommende uge, navnene afslører jeg, når de er godkendt, men jeg kan sige så meget, at temaet er "Ludvig Holberg"

23/10-2018:

En rigtig hyggelig tirsdag med besøg. Først af kommende ejere til en af tæverne Anya, Jens og deres lille datter, senere af Rebecca, der jo bor sammen med Godiva fra Calas sidste kuld.

DKK arbejder hurtigt, de har allerede godkendt oplysningerne i dag, så her kommer navnene på de små:

Galanta Whippets, forkortet G.W.

Hannerne:

G.W. Erasmus Montanus

G.W. Jean de France

Tæverne:

G.W. Hexerie

G.W. Colombine

G.W. Hyacinthe

G.W. Lucilia