21/06-2016:

Nu 4 uger efter parring med Jazzo, er vi ikke længere i tvivl, Ghini er drægtig.

Hun har fået en fin lille mave, hendes taljemål øget fra 39 til 43 cm. Vægten er stadig den samme og det er helt fint, når man tager i betragtning, at hun den seneste uge knapt har villet spise (kvalme)

Appetitten er så småt ved at vende tilbage så vi forventer at vægten nu vil gå opad.

Hendes dievorter er blevet store og bløde + vi har set klart udflåd, alt sammen positive drægtighedstegn.

 

Følg Ghinis drægtighed og senere hvalpene her:

Hvalpe

24/05-2016:

Endelig på dag 22 i løbetiden, viste progesterontesten, at Ghini var klar til parring.

Ghini og jeg har de sidste to dage, været på en lang og varm, men smuk tur til Sverige (nær Katrineholm) for at besøge Jazzo, så nu krydser vi fingre for at der kommer et kuld fine whippet-hvalpe omkring den 23. juli.

Jazzo og Ghini har under alle omstændigheder gjort deres, til at det lykkes.

12/5-2016: Det fantastiske vejr, vi har haft de seneste dage, er blevet nydt i fulde drag, både i dag- og aftentimerne.

04/05-2016:

Et hyggeligt besøg af Lone, Yota og Saga.

Vi benyttede det fine vejr til at gå en tur på fodboldbanen med hundene og det var dejligt at opleve, hvor afslappet Yota er blevet og at se, hvor glade hende og Saga er for hinanden.

Saga har udviklet sig til en rigtig fin whippet og er blevet meget voksen at se på.

 

16-17/04-2016:

En weekend på skolebænken.

Jeg har i denne weekend været i Fredericia og gennegået DKK's opdrætteruddannelse, et fint og vel tilrettelagt forløb med kompetente undervisere, så nu kan jeg tilføje titlen DKK uddannet opdrætter til visitkortet.

Jeg har også indsendt ansøgning om kennelmærke til DKK, så nu er det bare at væbne sig med tålmodighed og håbe på, at et af de indsendte navne bliver godkendt.

08/04-2016

Dagen i dag har budt på et dejligt besøg af Norma og Bente.

Søstrene Norma og Cala har ikke set hinanden siden Norma flyttede til Bente i december, men det var tydeligt at der var stor gensynsglæde hos de to.

De har altid haft noget særligt sammen, og adskillelsen har ikke ændret på dette, de er fortsat lige så glade for hinanden.

Ghini deltog ikke i døtrenes leg, men sørgede for at begge opførte sig ordentligt over for hinanden, og dæmpede dem, hvis hun sytes deres leg blev for vild.